Profilering viktigare än någonsin när den finska taximarknaden avregleras

Den finska taximarknaden håller på att avregleras och för finska taxibolag kommer profilering och varumärkesbyggande bli viktigare än någonsin. På en konkurrensutsatt marknad är ditt företags profilering jätteviktig. Den legendariske varumärkesexperten Hans Brindfors har sagt att "Taxilyktan är det som folk först lägger märke till hos en taxibil och det som de starkast förknippar med varumärket" och vi instämmer!

Tillsammans med vår finska distributör Titec Oy (www.titec.fisales@titec.fi) har vi på Pointguard redan börjat hjälpa finska taxibolag med att förnya deras takprofiler. Vi hjälper gärna ditt taxibolag också! I Pointguards sortiment finns ett stort antal taxiskyltsmodeller som kan anpassas till er företagsprofilering och som kan få era bilar att sticka ut i mängden. Vi kan även ta fram en helt ny, specialanpassad taxilykta baserat på era önskemål och krav.

Oavsett vilken av Pointguards taxilyktor ni väljer så kan ni vara säkra på att de är gjorda av kvalitetsplast, är utrustade med hållbar, strömsnål led-teknik och att vi garanterat kan hitta passande fästen till alla era bilar. 

Pointguard har över 40 års erfarenhet av att designa och tillverka taxilyktor och du hittar ingen annan med samma stora intresse och engagemang för taxiskyltar. Kontakta Pointguard idag på sales@pointguard.se och låt oss hjälpa er att få ett lysande exponering av ert varumärke!

pointguard titec suomi finland

 
// - latest-news