Pointguard utökar sin tryckeriverksamhet

Visste du att Pointguard även har ett fullutrustat tryckeri till din tjänst? 

Pointguard har ett fullutrustat tryckeri som bland annat gör dekaler och logotyper till våra taxilyktor och även har levererat taxiprislistor till över 200 nöjda kunder. Nu satsar Pointguard ytterligare på tryckeriverksamheten och har därför investerat i en toppmodern, högupplöst 4-färgs Print-and-Cut-skrivare, Roland VS-640. Den nya skrivaren skriver ut i bredder upp till 64 tum (ca 162 cm) och i och med detta kan Pointguard nu erbjuda hela bildekorer i större omfattning än tidigare. Vi tar därmed ett helhetsgrepp kring bilen som marknadsförare i trafiken där en kombination av takskyltning och bildekor gör att du och din bil sticker ut i mängden. Förutom skyltning till din bil kan vi även leverera många andra typer av tryckta produkter till ditt företag som till exempel skyltar, banners, roll-ups, canvastavlor, mässmaterial, mm.

Pointguards originalare har över 30 års erfarenhet av arbete med formgivning, logotyper, skyltar, dekaler och bildekorer så du kan tryggt lämna alla dina grafiska uppdrag i våra händer. I samarbete med Pointguards stora nätverk av återförsäljare kan vi även erbjuda stripning av din bil till förmånliga priser.

Tveka inte att kontakta Johan Nyberg (018-539248johan@pointguard.se) eller Peter Lindberg (070-5349701, peter@pointguard.se) för mer information om Pointguards tryckeritjänster.

Peter Lindberg och Johan Nyberg i Pointguards tryckeri

 
// - latest-news