Pointguard ställer ut på UITP:s Taxikonferens i Qatar

Pointguard will be at the UITP Taxi Conference in Doha Qatar

UITP:s taxikonferens är den självklara mötespunkten för taxiindustrin i Mellanöstern och norra Afrika (MENA). Den här gången går konferensen och mässan av stapeln i Doha i Qatar. Pointguard har under många år arbetat med olika samarbetspartners i Mellanöstern och kommer därför att ställa ut på UITP-mässan och visa några av världens smartaste och mest väldesignade taxitaklyktor. 

Taxiindustrin i Förenade arabemiraten känner redan Pointguards digitala taxilyktor som innovativa kvalitetsprodukter och Pointguards iToplight D-500 används idag på samtliga flygplatstaxibilar i Abu Dhabi. Har du också hört talas om de smarta iToplight-lyktorna, men inte hunnit testa dem än? Passa då på att uppleva Qatar och hälsa på oss i vårt bås på UITP i Doha 25-27:e November. Med i vårt bås har vi också representanter från Taxi Butler som visar hur du kan få fler bokningar till ditt taxibolag. Med deras enhet bokar man lätt en taxi med endast ett klick - en perfekt lösning för hotell, restauranger och barer. 

Läs mer om konferensen och mässan här


Den här upplagan av UITP-konferensen fokuserar särskilt på säkerhet och trygghet inom transportbranschen och Pointguard ställer därför också ut vår nya säkerhetskamera, TaxiSnap 2 (TS2). TS2:an är smidig och har en diskret och sober design som passar i alla moderna bilar. Den tar högkvalitativa färgbilder även vid dåliga ljusförhållanden och kan triggas på ett antal olika sätt. Kameran är konstruerad och designad med driftsäkerhet i fokus och all elektronik tillverkas i Tyskland. TS2 står för trygghet för både förare och passagerare!

pointguard camera ts2

Pointguards senaste säkerhetskamera TS2 är både liten, diskret och driftsäker.  

 
// - latest-news