Nya affärer för Pointguard i Mellanöstern

New taxi roof sign business for Pointguard in the Middle East
Nyligen beslutade Emirates Transport att välja Pointguards iToplight D-500 till sin nya taxiflotta i Abu Dhabi. D-500 har redan använts på Smarttaxi och Flygtaxi i Abu Dhabi i flera år och efter att ha blivit förebild för det nya regelverket börjar den nu även rullas ut på den vanliga taxiflottan. 

Sedan februari kör Cars Taxi i Dubai en "Total taxilösning" som Pointguard erbjuder tillsammans med tre holländska partnerföretag (Cabman, TaxiID och TaxiButler). Lösningen erbjuder all den senaste hård- och mjukvaran som man behöver för att digitalisera sin taxiflotta och driva den så effektivt som möjligt. 

Statligt ägda Mwasalat i Oman ska introducera en ny taxiflotta och för att hitta bästa möjliga taxisystem till den genomförde bolaget nyligen en stor upphandling där över 20 olika taxilösningar deltog. Den Totala taxilösningen kunde erbjuda den bästa och mest prisvärda lösningen och vann därför upphandlingen, trots den mycket hårda konkurrensen. Inom kort kommer därför den senaste taxitekniken levereras till Omans taxibilar.  

Dubais största taxibolag (Dubai Taxi) håller på att integrera mot Pointguards smarta taxilyktor och testar nu de båda iToplight-modellerna D-100 och D-200. "Eftersom vi har haft ett stort antal iToplights i trafik i Abu Dhabi i flera år är vi säkra på att de står emot det extrema klimatet även på lång sikt. Det är jättekul att våra smarta taxilyktor nu blir en del av Dubais Smart city-koncept. " säger Pointguards VD Jesper Flygt i en kommentar. 

Vill du också göra ditt taxibolag smartare? Kontakta Pointguard på sales@pointguard.se eller 018-512020 så hjälper vi dig!

 
// - latest-news